Međunarodni sajam građevinarstva

16. мај 2019.

 

Izlaganje na Međunarodnom sajmu građevinarstva za našu kompaniju polako, ali sigurno postaje tradicija. Uz nove ideje, trud, posvećenost, svake godine predstavljamo naše proizvode na jedinstven način i približimo ih našim budućim klijentima.        

 

Postavka compact ploča različitih dekora na velikoj površini pružala je verodostojnu sliku naših dekora na fasadama. Osnovnu ponuda drvnih dekora čine Tik 3060, Orah 3146, Bor 3169 i Hrast 3165 našeg dobavljača ASD Laminat iz Turske, koji svakom objektu daju moderan izgled.

Compact ploče su svoju primenu pronašle u eksterijeru kao ventilirajuće fasade. Pored toga što pružaju savršen estetski izgled, svoju funkcionalnost iskazuju kroz dug životni vek, laku postavku i zaštitu od atmosferskih uticaja. Uz to je prikazana i potkonstruckija za ventilirajuće fasade.

 

 

   

 

Compact ploče u enterijeru su pogodne za opremanje prostora gde se zahteva dodatno zadovoljenje higijenskih standarda i bolja otpornost na vlagu. Najčešće su u pitanju: kuhinje, kupatila, laboratorije i svlačionice. Na našem štandu smo prikazali njihovu primenu na primeru sanitarnih kabina, uz koje smo prikazali celokupnu ponudu okova za Compact ploče.

                

 

 

 

              Posebnu pažnju posetilaca privukao je info-pult od rezane građe Ajousa (Ayous) u kombinaciji sa drvetom Sapelli-ja.