VAŽNO OBAVEŠTENJE  - COVID19

Poštovani,

Ovim putem Vas obaveštavamo da smo zbog uvedenog vanrednog stanja zbog virusa Korona i mi preduzeli određene mere kako bismo zaštitili naše zaposlene i saradnike. 

Od ponedeljka 23.03.2020. zatvaramo naš prodajni centar za posete kupaca u Novoj Pazovi, kao i showroom u Beogradu.

Porudžbine je moguće izvršiti putem: 

  • telefona na broj 022/328-125,
  • e-poštom na info@jaf.rs i
  • putem našeg on-line shopa.

Stojimo Vam na raspolaganju svakog radnog dana u periodu od 07-15h.

Subotu NE RADIMO.

Više informacija možete pročitati na Obaveštenju za kupce

Vaš JAF tim

Otvaranje JAF Showroom-a u Beogradu

06. децембар 2019.

 

Sredinom novembra imali smo priliku da nakon više od 10 godina poslovanja krunišemo naše postojanje u Srbiji otvaranjem prodajnog prostora u Beogradu. Rešeni da se približimo našim poslovnim partnerima, saradnicima, a najpre kupcima koji su ključ našeg uspešnog poslovanja otvaramo Showroom u centru svih zbivanja.

 

Na koktelu upriličenom povodom otvaranja JAF Showroom-a imali smo tu čast da istom prisustvuju Ambasador Austije gospodin Nicolaus Lutterotti, kao i gospođa Erika Teoman Brenner trgovinska savetnica pri Ambasadi Austrije. Kolege iz filijala u Bosni i Hrvatskoj bili su naša velika podrška u pravljenju prvih koraka na tržištu Srbije, s obzirom na iskustvo stečeno u otvaranju filijala u zemljama neposrednog okruženja sa sličnim ekonomskim prilikama. Mnogobrojne arhitekte, saradnici i prijatelji su svojim prisustvom dali podršku u daljem kreiranju i stvaranju priče u centru svih dešavanja – u Beogradu.

Kao jedan od vodećih trgovaca pločastih materijala u Evropi, kompanija J.u.A. Frischeis godinama strpljivo radi i gradi svoju sliku uspešnog saradnika i poslodavca na tržištu Srbije. Sinonim za posvećenost, pouzdanost i kvalitet je ono što odvaja J.u.A. Frischeis od ostalih kompanija.

 

Posetite nas svakog radnog dana na adresi Bulevar Milutina Milankovića 11b (Poslovni centar GTC - Green House) na Novom Beogradu u periodu od 08-16h.