Postojana terasa za celu porodicu

02. август 2018.

 

 

"UPM ProFi Deck" je inovativni terasni program finskog proizvođača UPM. U potpunosti je izrađen od materijala koji se može reciklirati: koriste se prečišćeni plastični polimeri i papir, koji se stvara kao višak u proizvodnji samolepljivih etiketa. 

Svi materijali su netoksični prema okolini (ispitani prema standardu EN 71-3), materijal je pogodan i za igračke: bebe i deca se mogu igrati bezbrižno, jer je terasa u direktnom kontaktu sa kožom bezopasna. Stoga, ništa ne predstavlja prepreku da se prijatni letnji dani provode na porodičnoj terasi. 

Potpuno lepa
Sa svojom izdržljivom završnom obradom, trajnim bojama i dimenzionalnom stabilnošću, UPM ProFi Deck je idealan za baštenske terase, restorane i okruženje bazena. Drvene terase zadržavaju svoj izgled godinama, a trud oko održavanja je sveden na minimum. Kompozit je gotovo bez lignina, molekula drveta koja je uzročnik pojave sivila terasa Kamena površina "UPM ProFi Deck" je neporozna, te tečnosti poput vina i ulja jednostavno mogu biti izbrisane.

U JAF-u, "UPM ProFi Deck" je dostupan u šest boja - uključujući odgovarajuću dodatnu opremu, kao što su ivice ivica, bočni paneli i krajnje kape. Verzije "Pearl Grei" i "Silver Green" takođe se dobijaju sa koekstrudovanom površinom i homogenom bojom.