Obaveštenje - Ažuriranje online prodavnice

Poštovani kupci, 

Obaveštavamo Vas da se 05.03.2021. vrši ažuriranje naše online prodavnice u periodu od 16-18h.

Poručivanje preko online prodavnice  u tom periodu neće biti moguće.

 

Unapred zahvalni na razumevanju,

Vaš JAF tim 

 

O nama

Naše vrline?
Sve što je izvodivo.

Stav „Ne postoji ništa što je neizvodivo“ kratko i jasno predstavlja Frischeisovu filozofiju. Kvalitet usluge za nas nije samo prazna reč, već nešto što se u poslovnoj svakodnevnici živi i primenjuje.

Dobro obrazovani i motivisani zaposleni naš su oslonac. Razgranata mreža filijala, velika raznovrsnost proizvoda i stalna zaliha na skladištu od 20.000 artikala omogućavaju brzu isporuku robe. Sa 86 sopstvenih kamiona i mnogobrojnim špedicijskim vozilima garantujemo efikasnu logistiku i time najveću moguću fleksibilnost prema svojim kupcima.

Drvo je naš svet. Usluga takođe.
Frischeis je najveći austrijski trgovac drvetom i drvnim materijalima. Ne bez razloga. Izuzetno visoke zahteve za kvalitetom imamo ne samo prema svojim proizvodima, već i prema svojoj Službi za korisnike. Vi kažete „šta“ i „kada“ – a mi isporučujemo.
 
Od nas, pak, nećete dobiti samo robu. U naš „paket potpunog zadovoljstva“ spada i nesumnjivo više toga: ne tek obični kupoprodajni razgovori nego i savetovanje sa stručnjacima. Logistika i održavanje skladišta na visokom su nivou. Dodatna usluga od sečenja i kantovanja sve do izrade delova nameštaja i još mnogo više. Jer mi smo zadovoljni tek kad ste Vi zadovoljni.

 

Regionalnost.
Obećanje.

Preuzimamo odgovornost za regiju koju poznajemo. I to ne samo na papiru: samo u Austriji J.u.A. Frischeis nudi 700 radnika sigurno radno mesto, a međunarodna Grupa Frischeis ima oko 2.200 zaposlenih.

Bilo kroz izgradnju skladišta ili adaptaciju i proširenje poslovnih zgrada – Frischeis ulaže u svoje filijale i tako doprinosi jačanju lokalne privrede.
 

Poslujemo profesionalno
Lokalna podrška vrlo nam je važna: besplatnim materijalom za studijske projekte aktivno podržavamo mlade talente u drvnoj industriji na različitim univerzitetima. Finansijsku pomoć dajemo i u razne dobrotvorne svrhe i za različite manifestacije, a aktivno potpomažemo i projekte na području umetnosti i kulture.

 

Kvalitet od poverenja.
Jedna kompanija, jedna reč.

J.u.A. Frischeis je kompanija kojom upravlja vlasnik. Kod nas ćete naći kvalitet od poverenja - od lokalnog osoblja na terenu do direktora. Odluke se donose u kompaniji, a ne donose ih strane grupe deoničara -  i stoga se donose brzo i nezavisno.

Naša se kompanija odlikuje stabilnošću: poznajete svoje osobe za kontakt i kod nas nema stalnih fluktuacija na upravljačkom nivou. Iza naše tradicionalne kompanije stoji 65 godina stabilnih vrednosti i kompetencije u drvnoj industriji.

 

Tradicija i inovacija.
Dobar tim

Jedno bez drugog ne može: tradicija bez napretka predstavlja zastoj. Fokusiranje samo na promene, a ne uzimajući u obzir dugogodišnja iskustva i vrednosti, dovodi do prolaznosti. Kod Frischeisa te dve komponente nastupaju zajedno – i po našem su mišljenju izvanredno usklađene.

 
S ponosom predstavljamo
Svim tim bi se mogla objasniti i činjenica da naša tradicionalna kompanija nakon „Veneer Worlda“ – prve svetske trgovine koja posluje širom sveta sa slikama buntova furnira velike rezolucije – sada i sa svojom sveobuhvatnom internet trgovinom ima apsolutnu pionirsku ulogu u industriji. I to ponovno dokazuje da se tradicija i inovacija savršeno nadopunjuju.

 

Skladište i logistika.
Sa tim ste na pravom putu.

Nije važan samo proizvod već i ko ga isporučuje: jer najbolja roba poseduje samo pola vrednosti, ako se na vreme ne dovede na „pravi put“ ili, bolje rečeno, stavi u kamion.

 
Naše drugo ime? Pouzdanost…
Moderni vozni park s 300 viljuškara, 86 sopstvenih kamiona i 164 špediterskih vozila dokazao se kao izuzetno efikasan. S jednim do dva fiksna dana za isporuku nedeljno – u gusto naseljenim i industrijskim područjima i više – našim klijentima garantujemo najveći mogući kvalitet.
 

Za Vas ćemo voziti do Meseca
Kako bi došli do naših klijenata, naši kamioni godišnje pređu oko 13,3 miliona kilometara. Kada bismo to izračunali na malo drugačiji način, godišnje bi naši kamioni 332,5 puta obišli Zemlju ili vozili 34,5 puta do Meseca. Godišnja prevezena količina iznosi impresivnih 700.000 kubnih metara. Želite poređenje? Na fudbalskom igralištu roba bi bila složena do visine od oko 100 metara…

 

Austrija. Svet.
Svuda se osećamo kao kod kuće

Samo onaj ko poznaje svoje korene i koji je duboko ukorenjen može raširiti svoja krila i stabilno da raste. Ono što je 1948. započelo u Stockerau, sada je međunarodni koncern s trenutno 50 lokacija u 14 zemalja. Savet: godine otvaranja naših filijala možete pronaći pod tačkom „O istorijatu“.

 
Mi smo starosedeoci... 
…i to nam je sve samo ne dosadno: na razvoju Frischeisa može se videti da se naša kompanija uvek organski i zdravo širila. Kada odlazimo u novu zemlju, najpre tamo unajmljujemo poslovni prostor – i tek nakon što naša kompanija uspešno započne poslovanje, počinje gradnja lokalne filijale. Cilj je uvek razgranata distributivna mreža. Ona uvek započinje u radijusu oko filijale i zatim se, prilagođena dotičnom tržištu, stalno širi.
 

Lokalna kompanija J.u.A. Frischeis oseća se podjednako kod kuće u Austriji i u svetu jer: ko poznaje vlastite korene, svuda se oseća kao kod kuće.