WPC deking

Prednosti WPC-a

Pre kupovine dekinga trebale bi se uopšteno utvrditi različite želje koje se tiču dizajna, trajnosti, finansijskog okvira i intenziteta održavanja. Ko želi jednostavno održavanje, sa WPC-om sigurno neće pogrešiti. Za razliku od uobičajenih drvenih terasa, WPC obloga se ne mora svake godine brusiti ili premazivati - dovoljno je u proleće i u jesen terasu oprati vrtnim šmrkom ili uređajem za čišćenje pod visokim pritiskom.

WPC deking odlikuju se još svojom stabilnošću oblika, pa ne može ni u kom slučaju doći do pucanja usled smrzavanja. WPC podovi se ne cepkaju niti iskrivljuju, rado se koriste u javnim prostorima i omiljeni su, naravno, u porodicama s decom. Još jedna prednost: WPC terasa se polaže jednostavno i bez nagiba te je godinama u najvećoj mogućoj meri stabilnog oblika i ne bledi.

Proizvođači WPC-a

Sarađujemo s oba tržišna lidera iz segmenta WPC-a dekinga koji su dokazali u testu dugovečnosti:
UPM“ i „TimberTech“. Oba proizvođača nude dugogodišnju garanciju kao i patentirane sisteme polaganja u kompletnom paketu za bezbrižno rukovanje.
U daljem tekstu pronaći ćete detaljni opis WPC proizvoda ova oba proizvođača.

UPM ProFi® Deck
Ovaj materijal od drvnih vlakana i PVC-a ujedno povezuje inovaciju i dugotrajnost.
Timbertech®
WPC podnice za terase udovoljavaju svim zahtjevima. Iznimno su izdržljive.

Izložbena površina uz stručno savetovanje

U J. u. A. Frischeis-u postoji dugogodišnje iskustvo s WPC-om što se odražava i na savetovanje. Ovde se spektar terasa može videti u celosti: Ne prodaje se „samo“ deking, već savetovanje uključuje i ponudu kompletnih sistema, kao što su konstrukcijska rešenja i rešenja vezana uz spojeve, uključujući pribor.

Onaj ko želi na licu mesta pogledati različit WPC deking i njihove razlike, ima takvu mogućnost u filijalama J. u. A. Frischeis. Osim WPC-a tamo se, naravno, mogu razgledati i najrazličitija vrste dekinga – i dobiti stručni saveti.

Možda će Vas zanimati:

Brošura dekinga

Sve na jednom mestu! Pogledajte koje sve to vrste dekinga imamo u našoj ponudi i izaberite onu koja je po Vašoj meri.
 

Cenovnik

Kliknite da preuzmete veleprodajni i maloprodajni cenovnik u PDF formatu!

 

Upit

Koji Vas proizvod zanima?
Vaši podaci
Please confirm that you are not a robot.

Deking od masivnog drveta

Boja, uzorak, miris, opipljiva struktura i dobar osećaj prilikom hodanja. Svaku našu terasu od  masivnog drveta krasi jedinstvenost koja se rađa samo u prirodi.
 

Deking od termotretiranog  drveta

Termotretirano drvo u svim vremenskim uslovima pokazuje visoku postojanost oblika, značajno smanjuje bubrenje i skupljanje, te nije toliko osetljivo na stvaranje pukotina.