Obaveštenje - Ažuriranje online prodavnice

Poštovani kupci, 

Obaveštavamo Vas da se 05.03.2021. vrši ažuriranje naše online prodavnice u periodu od 16-18h.

Poručivanje preko online prodavnice  u tom periodu neće biti moguće.

 

Unapred zahvalni na razumevanju,

Vaš JAF tim 

 

JAF
 Oplemenjena
 iverica
 Radne ploče
Kant trake

  

JAF
Oplemenjena
iverica
Radne ploče
Kant trake

Dekorativne ploče

Predstavljamo:
Oplemenjenu ivericu

Oplemenjena iverica se ubraja u dekorativne ploče i osnovnu namenu je pronašla u izradi nameštaja, enterijera i lakih pregradnih nenosećih zidova. Predstavlja ivericu oplemenjenu melaminskom folijom. Folije mogu biti jednobojne ili u dezenima drveta, kamena ili mermera... U Frischeis-u to znači „Predstavljamo svoj spektar dekora i Vašu domišljatost“. Neka Vas inspirišu najraznovrsniji dizajni i trendovi: bilo da su klasični ili moderni, ravnih linija ili razigrani, jednostavni ili šaroliki. Raspolažemo izuzetno širokom ponudom dekora, različitih proizvođača.


Kod nas možete očekivati:

  • visok kvalitet materijala
  • inovativan dizajn dekora
  • kreativnu raznovrsnost površina.

 
Svako ima svoj ukus…
I to je dobro. Što su ukusi različitiji to je i naša ponuda dekora šira: Frischeis nudi široku paletu različitih materijala kompanije Kastamonu! 


Oplemenjena iverica je dostupna u debljini od 18mm, ali na upit je u kratkom roku moguće nabaviti i isporučiti bilo koju debljinu Univera koji se nalazi u proizvodnom programu navedenih proizvođača. Svaki dekor iz naše ponude ima odgovarajuću kant traku. Zahvaljujući ogromnom asortimanu na skladištu u svim Frischeisovim filijalama, kao i umreženosti skladišta, Frischeis se u smislu raznovrsnosti proizvoda bez sumnje svrstao u lidere na srpskom tržištu. Isporuku robe vrši u najkraćem roku.
 

Univer Kastamonu
Pogledaje našu ponudu oplemenjene iverice Kastamonu
PRETRAŽIVAČ DEKORA
Ne samo tražiti, nego i brzo pronaći!
CENOVNIK
Kliknite da preuzmete cenovnik u PDF formatu!

Radne ploče

Bilo da se koriste u kuhinji, kupatilu ili u kancelariji: radne ploče se intenzivno koriste i stoga moraju ispoštovati stroge standarde. Svakodnevno su izložene flekama, grebanju i visokim temperaturama i zato moraju biti robusne i lake za čišćenje.

Naše radne ploče se odlično suočavaju sa ovim izazovima. Proizvode se po najnovijoj tehnologiji i otporne su na vodu, grebanje, toplotu, prljavštinu i habanje. Gornji sloj je napravljen od HPL-a, a vodootporna baza štiti od prodiranja tečnosti.

Pošto radne ploče zauzimaju bitan deo prostora i često su nam direktno pred očima, ne sme se zanemariti estetika. Da bismo bili sigurni da se Vaša radna ploča savršeno uklapa u Vaš prostor, nudimo raznovrsne dekore koji nalikuju drvetu, kamenu, kao i u uni boji.

Saznajte više o našoj ponudi radnih ploča ‘’Technotop’’ od Kastamonu i otkrijte naše raznovrsne radne ploče u našem Online shopu!

 

RADNE PLOČE TECHNOTOP by KASTAMONU
Ne propustite našu ponudu radnih ploča TECHNOTOP by KASTAMONU
PRETRAŽIVAČ DEKORA
Ne samo tražiti, nego i brzo pronaći!
CENOVNIK
Kliknite da preuzmete cenovnik u PDF formatu!

Za svaki dekor
odgovarajuća kant traka

Kant traka je danas daleko više od zaštitnog sloja Vašeg nameštaja. Kao element dizajna i oblikovanja vrlo je važna za vizuelni opšti utisak: nudi mogućnost naglašavanja individualnog karaktera ili se diskretno uklapa u sam dekor. Bilo da je diskretna ili da privlači pažnju – samo kvalitetna kant traka udovoljava svim zahtevima.

Dostava

Zahvaljujući organizovanoj i uigranoj dostavi naše je tržište cela Srbija, pa smo tako u mogućnosti da vam svu robu veoma brzo dostavimo u Beograd, Novi Sad, Suboticu, Zrenjanin, Vršac, Sremsku Mitrovicu, Niš, Leskovac, Vranje, Kragujevac, Čačak, Kraljevo, Užice, Novi Pazar, kao i u sva ostala mesta u Srbiji na konkretan upit.

Za sve detaljnije informacije kontaktirajte našu terensku prodaju:

Novi Beograd, Zemun, Batajnica, Stara i Nova Pazova, Inđija sa okolinom - Mladen Pištignjat  Tel: +381(0)63 551-995, e-mail: mladen.pistignjat@jaf.rs

Beograd (zapadni deo), zapadna Srbija - Milan Ristić  Tel: +381 (0)63 551-694, e-mail: milan.ristic@jaf.rs

Beograd (istočni deo), Braničevski okrug i južni Banat - Bojan Vučetić   Tel: +381(0)63 551-264, e-mail: bojan.vucetic@jaf.rs

Vojvodina (osim južnog Banata) - Dušan Kuzman  Tel: +381(0)63 551-425, e-mail: dusan.kuzman@jaf.rs

Centralna i jugozapadna Srbija - Milisav Pejović  Tel: +381 (0)63 698-859, e-mail: milisav.pejovic@jaf.rs

Istočna i južna Srbija - Miodrag Tasić Tel: +381 (0) 63 554-753, e-mail: miodrag.tasic@jaf.rs

Upit za dekorativne ploče

Koji proizvodi Vas zanimaju?
Kontakt
Please confirm that you are not a robot.