VAŽNO OBAVEŠTENJE  - COVID19

Poštovani,

Ovim putem Vas obaveštavamo da smo zbog uvedenog vanrednog stanja zbog virusa Korona i mi preduzeli određene mere kako bismo zaštitili naše zaposlene i saradnike. 

Od ponedeljka 23.03.2020. zatvaramo naš prodajni centar za posete kupaca u Novoj Pazovi, kao i showroom u Beogradu.

Porudžbine je moguće izvršiti putem: 

  • telefona na broj 022/328-125,
  • e-poštom na info@jaf.rs i
  • putem našeg on-line shopa.

Stojimo Vam na raspolaganju svakog radnog dana u periodu od 07-15h.

Subotu NE RADIMO.

Više informacija možete pročitati na Obaveštenju za kupce

Vaš JAF tim

JAF
 Oplemenjena
 iverica
 Radne ploče
Kant trake

  

JAF
Oplemenjena
iverica
Radne ploče
Kant trake

Dekorativne ploče

Predstavljamo:
Oplemenjenu ivericu

Oplemenjena iverica se ubraja u dekorativne ploče i osnovnu namenu je pronašla u izradi nameštaja, enterijera i lakih pregradnih nenosećih zidova. Predstavlja ivericu oplemenjenu melaminskom folijom. Folije mogu biti jednobojne ili u dezenima drveta, kamena ili mermera... U Frischeis-u to znači „Predstavljamo svoj spektar dekora i Vašu domišljatost“. Neka Vas inspirišu najraznovrsniji dizajni i trendovi: bilo da su klasični ili moderni, ravnih linija ili razigrani, jednostavni ili šaroliki. Raspolažemo izuzetno širokom ponudom dekora, različitih proizvođača.


Kod nas možete očekivati:

  • visok kvalitet materijala
  • inovativan dizajn dekora
  • kreativnu raznovrsnost površina.

 
Svako ima svoj ukus…
I to je dobro. Što su ukusi različitiji to je i naša ponuda dekora šira: Frischeis nudi široku paletu različitih materijala kompanije Kastamonu! 


Oplemenjena iverica je dostupna u debljini od 18mm, ali na upit je u kratkom roku moguće nabaviti i isporučiti bilo koju debljinu Univera koji se nalazi u proizvodnom programu navedenih proizvođača. Svaki dekor iz naše ponude ima odgovarajuću kant traku. Zahvaljujući ogromnom asortimanu na skladištu u svim Frischeisovim filijalama, kao i umreženosti skladišta, Frischeis se u smislu raznovrsnosti proizvoda bez sumnje svrstao u lidere na srpskom tržištu. Isporuku robe vrši u najkraćem roku.
 

Univer Kastamonu
Pogledaje našu ponudu oplemenjene iverice Kastamonu
PRETRAŽIVAČ DEKORA
Ne samo tražiti, nego i brzo pronaći!
CENOVNIK
Kliknite da preuzmete cenovnik u PDF formatu!

Radne ploče

Bilo da se koriste u kuhinji, kupatilu ili u kancelariji: radne ploče se intenzivno koriste i stoga moraju ispoštovati stroge standarde. Svakodnevno su izložene flekama, grebanju i visokim temperaturama i zato moraju biti robusne i lake za čišćenje.

Naše radne ploče se odlično suočavaju sa ovim izazovima. Proizvode se po najnovijoj tehnologiji i otporne su na vodu, grebanje, toplotu, prljavštinu i habanje. Gornji sloj je napravljen od HPL-a, a vodootporna baza štiti od prodiranja tečnosti.

Pošto radne ploče zauzimaju bitan deo prostora i često su nam direktno pred očima, ne sme se zanemariti estetika. Da bismo bili sigurni da se Vaša radna ploča savršeno uklapa u Vaš prostor, nudimo raznovrsne dekore koji nalikuju drvetu, kamenu, kao i u uni boji.

Saznajte više o našoj ponudi radnih ploča ‘’Technotop’’ od Kastamonu i otkrijte naše raznovrsne radne ploče u našem Online shopu!

 

RADNE PLOČE TECHNOTOP by KASTAMONU
Ne propustite našu ponudu radnih ploča TECHNOTOP by KASTAMONU
PRETRAŽIVAČ DEKORA
Ne samo tražiti, nego i brzo pronaći!
CENOVNIK
Kliknite da preuzmete cenovnik u PDF formatu!

Za svaki dekor
odgovarajuća kant traka

Kant traka je danas daleko više od zaštitnog sloja Vašeg nameštaja. Kao element dizajna i oblikovanja vrlo je važna za vizuelni opšti utisak: nudi mogućnost naglašavanja individualnog karaktera ili se diskretno uklapa u sam dekor. Bilo da je diskretna ili da privlači pažnju – samo kvalitetna kant traka udovoljava svim zahtevima.

Dostava

Zahvaljujući organizovanoj i uigranoj dostavi naše je tržište cela Srbija, pa smo tako u mogućnosti da vam svu robu veoma brzo dostavimo u Beograd, Novi Sad, Suboticu, Zrenjanin, Vršac, Sremsku Mitrovicu, Niš, Leskovac, Vranje, Kragujevac, Čačak, Kraljevo, Užice, Novi Pazar, kao i u sva ostala mesta u Srbiji na konkretan upit.

Za sve detaljnije informacije kontaktirajte našu terensku prodaju:

Novi Beograd, Zemun, Batajnica, Stara i Nova Pazova, Inđija sa okolinom - Mladen Pištignjat  Tel: +381(0)63 551-995, e-mail: mladen.pistignjat@jaf.rs

Beograd (zapadni deo), zapadna Srbija - Milan Ristić  Tel: +381 (0)63 551-694, e-mail: milan.ristic@jaf.rs

Beograd (istočni deo), istočna Srbija i južni Banat - Bojan Vučetić   Tel: +381(0)63 551-264, e-mail: bojan.vucetic@jaf.rs

Vojvodina (osim južnog Banata) - Dušan Kuzman  Tel: +381(0)63 551-425, e-mail: dusan.kuzman@jaf.rs

Centralna, južna i jugo-zapadna Srbija - Milisav Pejović  Tel: +381 (0)63 698-859, e-mail: milisav.pejovic@jaf.rs

Upit za dekorativne ploče

Koji proizvodi Vas zanimaju?
Kontakt
Please confirm that you are not a robot.