Oplemenjena iverica

Raznolikost i kvalitet
Garancija uspeha

Oplemenjena iverica je iverica oplemenjena melaminskom folijom. Folije mogu biti jednobojne ili u dezenima drveta, kamena, mermera... Ubrajaju se u dekorativne ploče i namenjena je za izradu nameštaja, enterijera i lakih pregradnih nenosećih zidova. Velike vrednosti oplemenjene iverice se ogledaju u visokoj otpornosti na vodu i vlagu, kao i razna mehanička oštećenja. 

Oplemenjena iverica svoju najveću primenu pronašla je u proizvodnji najrazličitijeg nameštaja. Prilikom obrade ovog materijala vrši se pravolinijsko ili krivolinijsko sečenje u zavisnosti od želje i potrebe klijenta. U doradi je obavezno kantovanje. Upotrebljava se isključivo u suvim uslovima a pored izrade nameštaja i enterijera može služiti i kod izrade stolarije odnosno unutrašnjih vrata.

Sve prethodno navedene usluge obrade poput pravolinijskog i krivolinijskog sečenja, kantovanja možete pronaći na strani usluga obrade.

Nije prazno obećanje kad kažemo: ne postoji dekor koji nemamo. Ne postoji želja u pogledu dekora koju ne možemo da ispunimo.

Zaista dobra ponuda

U Frischeis-ovom asortimanu možete pronaći isključivo visokokvalitetne proizvode renomiranih proizvođača. U ponudi je veliki broj različitih dekora. Uvek u korak s međunarodnim trendovima Frischeis ispunjava sve Vaše želje i želje Vaših kupaca.

Ne postoji ništa što je neizvodljivo

Frischeis je najveći austrijski trgovac drvetom i drvnim proizvodima. Izuzetno visoke zahteve za kvalitetom imamo ne samo prema svojim proizvodima, već i prema svojoj službi za korisnike. Vi kažete „šta“ i „kada“ – a mi isporučujemo.

Zašto lutati daleko…

…kad je sledeća Frischeis filijala sigurno u Vašoj blizini. Prednost je što partner na licu mesta govori Vašim jezikom, što poznaje Vaše individualne potrebe i što specifične zahteve primenjuje na dekore i u vezi sa njima.

Putem lokalne veze možemo reagovati brže i fleksibilnije. Vaše se porudžbine brzo obrađuju. Bilo da ste stolar ili arhitekta – u Frischeis-ovom izložbenom prostoru možete svoje klijente direktno na licu mesta oduševiti svojim konceptom na temelju originalnih dekora.

Naš prodajni program

Univer Kastamonu
Pogledaje našu ponudu oplemenjene iverice Kastamonu
PRETRAŽIVAČ DEKORA
Ne samo tražiti, nego i brzo pronaći!
CENOVNIK
Kliknite da preuzmete cenovnik u PDF formatu!

Dostava

Zahvaljujući organizovanoj i uigranoj dostavi naše je tržište cela Srbija, pa smo tako u mogućnosti da vam svu robu veoma brzo dostavimo u Beograd, Novi Sad, Suboticu, Zrenjanin, Vršac, Sremsku Mitrovicu, Niš, Leskovac, Vranje, Kragujevac, Čačak, Kraljevo, Užice, Novi Pazar, kao i u sva ostala mesta u Srbiji na konkretan upit.

Za sve detaljnije informacije kontaktirajte našu terensku prodaju:

Novi Beograd, Zemun, Batajnica, Stara i Nova Pazova, Inđija sa okolinom - Mladen Pištignjat  Tel: +381(0)63 551-995, e-mail: mladen.pistignjat@jaf.rs

Beograd (zapadni deo), zapadna Srbija - Milan Ristić  Tel: +381 (0)69 551-694, e-mail: milan.ristic@jaf.rs

Beograd (istočni deo), Braničevski okrug i južni Banat - Mladen Živanović  Tel: +381(0)69 659-976, e-mail: mladen.zivanovic@jaf.rs

Vojvodina (osim južnog Banata) - Dušan Kuzman  Tel: +381(0)63 551-425, e-mail: dusan.kuzman@jaf.rs

Centralna i jugozapadna Srbija - Milisav Pejović  Tel: +381 (0)63 698-859, e-mail: milisav.pejovic@jaf.rs

Istočna i južna Srbija - Miodrag Tasić Tel: +381 (0) 63 554-753, e-mail: miodrag.tasic@jaf.rs 

Upit za dekorativne ploče

Koji proizvodi Vas zanimaju?
Kontakt
Please confirm that you are not a robot.

Dodatno bi Vas moglo zanimati:

Sečenje i kantovanje
U Frischeisu naša usluga obrade za Vas!
PRETRAŽIVAČ DEKORA
Ne samo tražiti, nego i brzo pronaći!