JAF
DRVENE TERASE

Za pozornicu Vašeg života

JAF
DRVENE TERASE

Za pozornicu Vašeg života

Drvene terase

Drvene terase za pozornicu Vašeg života

Možete odabrati:

Ovde ćete pronaći široki asortiman drvene građe koja pod vedrim nebom čeka upravo Vas da je upotrebite. Svaka naša podnica za terase odiše ličnim karakterom i jedinstvenim izgledom. No, sve ipak imaju nešto zajedničko: postojane su na vremenske uslove, izdržljive su i imaju stabilan oblik.
 

Vaša želja je naša motivacija

Imamo ponešto za svaki ukus i svaku primenu: bilo da se radi o drvetu ili WPC-u (Wood Plastic Composite), evropskim ili egzotičnim vrstama drveta, masivnom WPC-u ili šupljim komorama, rustičnom ili elegantnom – Frischeisov asortiman udovoljava svim potrebama.
Naše iskustvo Vaš je dobitak: putem naše međunarodne organizacije imamo pristup najvažnijim tržištima nabavke i kontrolišemo kvalitet odmah na licu mesta. Tako se garantovano ispunjavaju i najviši zahtevi. Kad je u pitanju WPC, verujemo isključivo vodećim proizvođačima – u Evropi i svetu.

Hodanje je poželjno

Čitati o nečemu je zanimljivo. Ali, trebalo bi steći sopstveni utisak: videti - osetiti - opipati. Prepustiti se različitim vrstama drveta. Upravo Vas zato pozivamo na naš otvoreni izložbeni prostor  u Novoj Pazovi.
 
Za svako drvo za terase koje se prodaje u Frischeisu mogu se videti tri stadijuma: novopostavljeno, obrađeno i sa sivilom. Na izložbama možete pronaći i oplemenjeno drvo pogodno za korišćenje na otvorenom, ali i podove za terase od WPC-a. Vaš veliki nastup čeka!

Saznajte više o našim WPC dobavljačima ili potražite odgovarajuću terasu - kliknite ovde

UPM ProFi® Deck
Ovaj materijal od drvnih vlakana i PVC-a ujedno povezuje inovaciju i dugotrajnost.
PRETRAŽIVAČ DRVENIH TERASA
Ne samo tražiti, nego pronaći odgovarajuću drvenu terasu!
Terasa od masivnog drveta
Terasa od masivnog drveta

Masivno drvo
Drvo s faktorom prijatnosti

Boja, uzorak, miris, opipljiva struktura i dobar osećaj prilikom hodanja: svaku našu podnicu za terase od masivnog drveta krasi jedinstvenost koja se rađa samo u prirodi.
Bilo da je tiho ili živahno, udobno ili elegantno, ravno ili maštovito – drvo za naše terase poput njegovog vlasnika krase različite osobine. Iznenadićete se…

Individualnost u spoju s dugotrajnošću

Domaće, evropske vrste drveta odlikuju se najpre svojim neponovljivim karakterom i jedinstvenim uzorkom, dok egzotične vrste drveta podu daju ujednačeni izgled.
Drvo od kojeg su izrađene naše drvene terase odoleva promenama vremenskih uslova dugi niz godina. Glavni razlog njegovih izuzetnih performansi na otvorenom jeste prvenstveno pokazatelj izdržljivosti (vrste drveta dele se na različite razrede izdržljivosti). Vrste drveta koje su primerene za spoljno korišćenje, kao termotretirana drva ostaju doslovno vrlo dugo u formi.
 

Više informacija o termotretiranom drvetu možete dobiti ovde:

TERMODRVO
Zahvaljujući termičkoj obradi, domaće vrste drveta pogodne su za spoljnu primenu.
PRETRAŽIVAČ DRVENIH TERASA
Ne samo tražiti, nego pronaći odgovarajuću drvenu terasu!
CENOVNIK
Kliknite da preuzmete cenovnik u PDF formatu!

Pribor. Sporedni glumac s važnom ulogom.

U središtu je, naravno, podnica za terase kao glavni glumac. Ali, jednako tako važnu ulogu imaju i „prikrivene vrednosti“: pribor.

Bilo da se radi o WPC-u ili masivnom drvetu – potkonstrukcija i učvršćenje bitni su elementi svake terase koji značajno doprinose zaštiti konstrukcije. Isto tako, kao što svaki automobil treba odgovarajuće ulje, za svako drvo za terase postoje i odgovarajuća sredstva za održavanje. Vaša terasa će Vam biti zahvalna verovatno na prvi pogled…
 

Najvažnije informacije o postavljanju podnica na jednom mestu!

Uputstva za montažu
Pogledajte razne mogućnosti postavljanja podnica uz smernice o montaži.

Hodanje je poželjno.
Izložbene površine drvenih terasa iz Frischeisa.

Predstavljamo Vam svoj asortiman plemenitog drveta za terase na osam lokacija: na licu mesta možete lično pogledati domaće i egzotične podnice od masivnog drveta i, naravno, hodati po njima.

Diviti se i uživati

Za svaku drvenu terasu koja se prodaje u Frischeisu mogu se videti tri stadijuma: novopostavljeno, obrađeno i sa patinom. Osim plemenitog drveta za spoljašnju prostor izloženi su i podovi za terase od WPC-a (Wood Plastic Composite) dva poznata međunarodna proizvođača TimberTecha i UPM-a.

Osunčajte se za probu na jednom od izložbenih prostora veličine 2 000 m² na otvorenom! Naši stručnjaci za drvene terase daće Vam savete i rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja. Osim možda na ono o odgovarajućem faktoru za zaštitu od Sunca…
 

Dostava

Zahvaljujući organizovanoj i uigranoj dostavi naše je tržište cela Srbija, pa smo tako u mogućnosti da vam svu robu veoma brzo dostavimo u Beograd, Novi Sad, Suboticu, Zrenjanin, Vršac, Sremsku Mitrovicu, Niš, Leskovac, Vranje, Kragujevac, Čačak, Kraljevo, Užice, Novi Pazar, kao i u sva ostala mesta u Srbiji na konkretan upit.

Za sve detaljnije informacije kontaktirajte našu terensku prodaju:

Novi Beograd, Zemun, Batajnica, Stara i Nova Pazova, Inđija sa okolinom - Mladen Pištignjat  Tel: +381(0)63 551-995, e-mail: mladen.pistignjat@frischeis.rs

Beograd (zapadni deo), zapadna Srbija - Milan Ristić  Tel: +381 (0)63 551-694, e-mail: milan.ristic@frischeis.rs

Beograd (istočni deo), istočna Srbija i južni Banat - Bojan Vučetić   Tel: +381(0)63 551-264, e-mail: bojan.vucetic@frischeis.rs

Vojvodina (osim južnog Banata) - Dušan Kuzman  Tel: +381(0)63 551-425, e-mail: dusan.kuzman@frischeis.rs

Centralna, južna i jugo-zapadna Srbija - Milisav Pejović  Tel: +381 (0)63 698-859, e-mail: milisav.pejovic@frischeis.rs

Upit za terase

Koji Vas proizvod zanima?
Vaši podaci