Obaveštenje - Ažuriranje online prodavnice

Poštovani kupci, 

Obaveštavamo Vas da se 05.03.2021. vrši ažuriranje naše online prodavnice u periodu od 16-18h.

Poručivanje preko online prodavnice  u tom periodu neće biti moguće.

 

Unapred zahvalni na razumevanju,

Vaš JAF tim 

 

JAF
DRVO ZA GRAĐENJE

Veza kao oslonac.

JAF
DRVO ZA GRAĐENJE

Veza kao oslonac.

Drvo za građenje

Frischeisovo drvo za građenje
Veza kao oslonac

 

U Frischeisu se kupci mogu osloniti na dve stvari: kompaniju i drvo. Od ispitanih konstrukcijskih materijala kao što su BSH/KVH grede ili lamelirano/celovito drvo, preko dekorativnih proizvoda za fasade, do ekoloških izolacijskih materijala za prijatnu klimu stanovanja – ovde možete pronaći sve proizvode za drvene konstrukcije.

Savetovanje uključeno

Rezana građa, OSB ploče, lamelirano drvo – materijali za drvne konstrukcije su raznoliki. Od velike je pomoći ako se u Frischeisu uz sirovine može dobiti i know-how  o stručnoj primeni: nikada se nismo smatrali samo distributerom, već svojim poslovnim partnerima, koliko je to moguće, pružamo i tehničku podršku. Stepen predmontaže se utvrđuje zajednički i drvo se zatim isporučuje u skladu s tim.
 

Stručnost? U Frischeisu je svugde prisutna.

U svakoj filijali nalaze se specijalizovani stručnjaci za drvnu konstrukciju – i to nisu prodavci, već diplomirani inženjeri drvne tehnologije i šumarstva. Smatramo se vezom između drvne industrije i prerađivača. Naša podrška počinje već u fazi ponude i traje sve do završnih radova – time svojim kupcima pomažemo da izrade konkurentnu ponudu.


Zaključak: Frischeis kombinuje prednosti trgovca na veliko, na primer široki asortiman i 20 000 artikala na skladištu, sa stručnim savetovanjem.
 

Know-how kao oslonac za poslovne partnere
• Odgovarajući proizvod/format u skladu sa zahtevima.
• Tehnička podrška kod planiranja elemenata.
• Široki asortiman drvnih konstrukcija sve do izolacije i pribora.

Nije važan samo proizvod…
…nego i ko ga dostavlja: ne bi u suštini trebalo biti čvrsto samo drvo, već i Vaše poverenje u nas. To je, dakle, bio kratki prikaz prednosti naše kompanije – prednosti lameliranog drveta pronaći ćete u daljem tekstu…
 

Zid. Plafon. Krov.
Lamelirano drvo pokriva sve

Ispod lameliranog drveta je priroda: 99,4 % masivnog drva i 0,6 % biološki bezopasnog lepka, to je recept za ove univerzalne ploče.
 
Pomoću elemenata lameliranog drveta može se jednostavno planirati i graditi. Fizika gradnje u praksi je lako sprovodljiva i jednostavno se može ispitati. U najveće prednosti tog načina gradnje ubraja se ponajpre jednostavna primena: bez višeslojnosti konstrukcije. Nema folija. Nema komplikovanih detalja.
 
Priroda na najvišem građevinsko-tehničkom nivou
Lamelirano drvo odlikuje se svojom univerzalnošću: prisutno je jednako tako u javnim objektima kao i u porodičnim kućama i dečijim vrtićima. Lamelirano drvo primenjuje se kao zidni, plafonski i krovni element. Ta prirodna konstrukcija od masivnog drveta ima i impresivna svojstva: toplotni izolator, opteretiva, vatrootporna i dobar zvučni izolator. Detalje možete pronaći u „Prednostima“.
 

Fasada
Više od samo jedne prednosti

Svaka osoba je jedinstvena pojava, poseduje svoj lični stil. Fasada daje zgradi karakterističan izgled. Već se generacijama prirodni proizvod - drvo koristi za različite spoljne obloge. Čak je i modernoj arhitekturi počela da se sviđa: drvene fasade postaju sve značajnije.

Zaštita od spoljnih uticaja
Uz krovove, fasade su elementi zgrada koji su najviše izloženi vremenskim uticajima: vremenski uticaji poput Sunca, vetra, vlage i promena temperature veliko su opterećenje za drvo, kao i moguća staništa za insekte i napad gljivica.

Stoga se na sam materijal, kao i na konstrukciju postavljaju posebni zahtevi. U zavisnosti od područja primene i planiranom izgledu u ponudi postoje različite drvne obloge: s jedne strane od punog drveta (daske, profilisane daske, nosači ili šindre), kao i od materijala za ploče.

Dostava

Zahvaljujući organizovanoj i uigranoj dostavi naše je tržište cela Srbija, pa smo tako u mogućnosti da vam svu robu veoma brzo dostavimo u Beograd, Novi Sad, Suboticu, Zrenjanin, Vršac, Sremsku Mitrovicu, Niš, Leskovac, Vranje, Kragujevac, Čačak, Kraljevo, Užice, Novi Pazar, kao i u sva ostala mesta u Srbiji na konkretan upit.

Za sve detaljnije informacije kontaktirajte našu terensku prodaju:

Novi Beograd, Zemun, Batajnica, Stara i Nova Pazova, Inđija sa okolinom - Mladen Pištignjat  Tel: +381(0)63 551-995,
e-mail: mladen.pistignjat@jaf.rs

Beograd (zapadni deo), zapadna Srbija - Milan Ristić  Tel: +381 (0)63 551-694, e-mail: milan.ristic@jaf.rs

Beograd (istočni deo), Braničevski okrug i južni Banat - Bojan Vučetić   Tel: +381(0)63 551-264, e-mail: bojan.vucetic@jaf.rs

Vojvodina (osim južnog Banata) - Dušan Kuzman  Tel: +381(0)63 551-425, e-mail: dusan.kuzman@jaf.rs

Centralna i jugozapadna Srbija - Milisav Pejović  Tel: +381 (0)63 698-859, e-mail: milisav.pejovic@jaf.rs

Istočna i južna Srbija - Miodrag Tasić Tel: +381 (0) 63 554-753, e-mail: miodrag.tasic@jaf.rs

CENOVNIK
Kliknite da preuzmete cenovnik u PDF formatu!

Upit za drvo za građenje

Koji proizvodi Vas zanimaju?
Vaši kontakt podaci:
Please confirm that you are not a robot.