JAF
DRVO ZA GRAĐENJE

Veza kao oslonac.

JAF
DRVO ZA GRAĐENJE

Veza kao oslonac.

Drvo za građenje

Frischeisovo drvo za građenje
Veza kao oslonac

 

U Frischeisu se kupci mogu osloniti na dve stvari: kompaniju i drvo. Od ispitanih konstrukcijskih materijala kao što su BSH/KVH grede ili lamelirano/celovito drvo, preko dekorativnih proizvoda za fasade, do ekoloških izolacijskih materijala za prijatnu klimu stanovanja – ovde možete pronaći sve proizvode za drvene konstrukcije.

Savetovanje uključeno

Rezana građa, OSB ploče, lamelirano drvo – materijali za drvne konstrukcije su raznoliki. Od velike je pomoći ako se u Frischeisu uz sirovine može dobiti i know-how  o stručnoj primeni: nikada se nismo smatrali samo distributerom, već svojim poslovnim partnerima, koliko je to moguće, pružamo i tehničku podršku. Stepen predmontaže se utvrđuje zajednički i drvo se zatim isporučuje u skladu s tim.
 

Stručnost? U Frischeisu je svugde prisutna.

U svakoj filijali nalaze se specijalizovani stručnjaci za drvnu konstrukciju – i to nisu prodavci, već diplomirani inženjeri drvne tehnologije i šumarstva. Smatramo se vezom između drvne industrije i prerađivača. Naša podrška počinje već u fazi ponude i traje sve do završnih radova – time svojim kupcima pomažemo da izrade konkurentnu ponudu.


Zaključak: Frischeis kombinuje prednosti trgovca na veliko, na primer široki asortiman i 20 000 artikala na skladištu, sa stručnim savetovanjem.
 

Know-how kao oslonac za poslovne partnere
• Odgovarajući proizvod/format u skladu sa zahtevima.
• Tehnička podrška kod planiranja elemenata.
• Široki asortiman drvnih konstrukcija sve do izolacije i pribora.

Nije važan samo proizvod…
…nego i ko ga dostavlja: ne bi u suštini trebalo biti čvrsto samo drvo, već i Vaše poverenje u nas. To je, dakle, bio kratki prikaz prednosti naše kompanije – prednosti lameliranog drveta pronaći ćete u daljem tekstu…
 

Zid. Plafon. Krov.
Lamelirano drvo pokriva sve

Ispod lameliranog drveta je priroda: 99,4 % masivnog drva i 0,6 % biološki bezopasnog lepka, to je recept za ove univerzalne ploče.
 
Pomoću elemenata lameliranog drveta može se jednostavno planirati i graditi. Fizika gradnje u praksi je lako sprovodljiva i jednostavno se može ispitati. U najveće prednosti tog načina gradnje ubraja se ponajpre jednostavna primena: bez višeslojnosti konstrukcije. Nema folija. Nema komplikovanih detalja.
 
Priroda na najvišem građevinsko-tehničkom nivou
Lamelirano drvo odlikuje se svojom univerzalnošću: prisutno je jednako tako u javnim objektima kao i u porodičnim kućama i dečijim vrtićima. Lamelirano drvo primenjuje se kao zidni, plafonski i krovni element. Ta prirodna konstrukcija od masivnog drveta ima i impresivna svojstva: toplotni izolator, opteretiva, vatrootporna i dobar zvučni izolator. Detalje možete pronaći u „Prednostima“.
 

Fasada
Više od samo jedne prednosti

Svaka osoba je jedinstvena pojava, poseduje svoj lični stil. Fasada daje zgradi karakterističan izgled. Već se generacijama prirodni proizvod - drvo koristi za različite spoljne obloge. Čak je i modernoj arhitekturi počela da se sviđa: drvene fasade postaju sve značajnije.

Zaštita od spoljnih uticaja
Uz krovove, fasade su elementi zgrada koji su najviše izloženi vremenskim uticajima: vremenski uticaji poput Sunca, vetra, vlage i promena temperature veliko su opterećenje za drvo, kao i moguća staništa za insekte i napad gljivica.

Stoga se na sam materijal, kao i na konstrukciju postavljaju posebni zahtevi. U zavisnosti od područja primene i planiranom izgledu u ponudi postoje različite drvne obloge: s jedne strane od punog drveta (daske, profilisane daske, nosači ili šindre), kao i od materijala za ploče.

Dostava

Zahvaljujući organizovanoj i uigranoj dostavi naše je tržište cela Srbija, pa smo tako u mogućnosti da vam svu robu veoma brzo dostavimo u Beograd, Novi Sad, Suboticu, Zrenjanin, Vršac, Sremsku Mitrovicu, Niš, Leskovac, Vranje, Kragujevac, Čačak, Kraljevo, Užice, Novi Pazar, kao i u sva ostala mesta u Srbiji na konkretan upit.

Za sve detaljnije informacije kontaktirajte našu terensku prodaju:

Novi Beograd, Zemun, Batajnica, Stara i Nova Pazova, Inđija sa okolinom - Mladen Pištignjat  Tel: +381(0)63 551-995,
e-mail: mladen.pistignjat@jaf.rs

Beograd (zapadni deo), zapadna Srbija - Milan Ristić  Tel: +381 (0)63 551-694, e-mail: milan.ristic@jaf.rs

Beograd (istočni deo), Braničevski okrug i južni Banat - Bojan Vučetić   Tel: +381(0)63 551-264, e-mail: bojan.vucetic@jaf.rs

Vojvodina (osim južnog Banata) - Dušan Kuzman  Tel: +381(0)63 551-425, e-mail: dusan.kuzman@jaf.rs

Centralna i jugozapadna Srbija - Milisav Pejović  Tel: +381 (0)63 698-859, e-mail: milisav.pejovic@jaf.rs

Istočna i južna Srbija - Miodrag Tasić Tel: +381 (0) 63 554-753, e-mail: miodrag.tasic@jaf.rs

CENOVNIK
Kliknite da preuzmete cenovnik u PDF formatu!

Upit za drvo za građenje

Koji proizvodi Vas zanimaju?
Vaši kontakt podaci:
Please confirm that you are not a robot.