Veneer World
Ceo svet jednim klikom miša

Našom internet trgovinom uspela je naša mala revolucija. Na adresi www.veneer-world.com na tehničku procenu čeka 12 miliona kvadratnih metara furnira, 190 vrsta drveta i oko 1,2 miliona furnirskih površina. Svaka prednja i zadnja strana prikazuje se na slikama visoke rezolucije.
 

Traženo. Nađeno. Naručeno.
Pregled pojedinačnih slika moguć je u nekoliko sekundi odabirom različitih filtera. Na primer, za poreklo, vrstu drveta, boju ili dužinu. U skladu sa zadatim kriterijumima pretraživanja rezultati se prikazuju u pregledu.


Pod lupom.
Funkcija zumiranja ide u dubinu i detaljno prikazuje individualnost furnira. Na taj način može se prepoznati i oceniti tačna struktura svakog pojedinog bunta. Time kod isporuke možemo garantovati: „Nema iznenađenja“. U kratkom roku dobićete i cenu traženog artikla.

 

Dobrodošli u naš internet svet
Slobodan je pristup u maloprodajnu trgovinu. Tamo možete kupiti manje količine i furnir u listovima. Jednostavno i bez problema plaćate kreditnom karticom i Vaša porudžbina stiže poštom.

 

Veneer World
Impresivne brojke

  • 12 miliona kvadratnih metara furnira
  • 190 vrsta drveta
  • 65 sortiranja
  • 1,2 miliona slika visoke rezolucije
  • 24 sata na dan mogućnosti porudžbine
  • sa 3 klika do svog furnira

Imate li pitanja o Veneer Worldu?

Na telefonskom broju +381 (0)22 328 125 na raspolaganju su Vam stručnjaci za sva pitanja u vezi sa Veneer World.

Poslovni kupci dobijaju pristupnu lozinku uz slanje poruke na adresu: service@veneer-world.com. Aktivaciju može sprovesti i Frischeisov zaposleni.