Sečenje po meri

Sečenje po meri

Frischeis garantuje najbolji kvalitet proizvodnje i obrade. Garantujemo stopostotno zadovoljstvo pri sečenju i uslužnom sečenju Vaših ploča od univera i drvnih materijala. Iskoristite najveći izbor oplemenjene iverice, MDF ploča, HDF ploča, šperploča u Srbiji. Precizno i finalno sečenje prema Vašim dimenzijama.

Savršeno sečenje

Stručnjaci u centrima za obradu J.u.A. Frischeis-a sečenje izvode na modernim horizontalnim raskrajačima, gde je preciznost sečenja dovedena do maksimuma. Pažljivim prevozom materijala garantujemo vrhunski kvalitet gotovih sečenih delova – pri transportu se koriste stolovi sa vazdušnim jastucima, vakuumski uređaji za podizanje i valjkasti transporteri. Za savršeno sečenje potrebna je završna obrada: zato naši stručnjaci rade sa proizvodnom tehnikom kojom upravljaju računari i pridaju apsolutnu pažnju preciznosti sečenja, predanosti i rokovima isporuke prema našim mogućnostima i željama kupaca.

  Naša usluga sečenja

  •     sečenje oplemenjene iverice / univera
  •     sečenje kuhinjskih radnih ploča
  •     sečenje lesonit (HDF) i medijapan (MDF) ploča
  •     sečenje compact ploča
  •     sečenje šperploča
  •     sečenje OSB ploča

Molimo Vas da popunjeni obrazac sa svojim upitom ili svoju porudžbinu pošaljete elektronskom poštom u Vama najbližu Frischeisovu filijalu ili direktno predate zaposlenom u filijali. Dokument možete da učitate i sa dole prikazanim obrascem za slanje upita i poslati.

Upit za Uslugu obrade

Vaš upit
Vaši podaci
Please confirm that you are not a robot.

Kantovanje
Usluga obrade, svaki pojedinačni komad u Frischeisu za Vas: svaka ploča dobija odgovarajuću kant traku.
Krojenje i spajanje furnira
Bilo za proizvodnju nameštaja ili za svaku drugu primenu, Frischeis Vam prema Vašim željama i merama nudi spojene furnire.