J.u.A. Frischeis d.o.o.

Izvanredna kompanija.

Ovde ćete čitati o jednoj reprezentativnoj kompaniji, njenom nastanku i njenim obeležjima:

Godine 1948. osnovana je kompanije Josefa i Antonije Frischeis u Stockerau. Uz doslednost, blizinu tržišta i veliko lično zalaganje položili su kamen temeljac na kojem se kompanija od lokalnog distributera drveta razvila u međunarodnu grupaciju JAF: ona je danas prisutna na 59 lokacija u 18 zemalja Srednje Evrope i vodeći je veletrgovac za drvo i drvne materijale.

Naš asortiman? Pružićemo Vam dobre savete. 
U Frischeisu ćete pronaći samo proizvode renomiranih proizvođača visokog kvaliteta. I to 20.000 puta – jer toliko proizvoda broji naša stalna zaliha na skladištu. No, šta bi najbolji proizvodi bili bez pripadajućeg stručnog znanja: kod nas Vas neće savetovati klasični prodavaci, već diplomirani inženjeri drvne tehnologije i šumarstva, kvalifikovani stolari i stručni savetnici.

Zašto lutati daleko…
… kad je sledeća Frischeisova filijala sigurno u Vašoj blizini. Prednost je što partner na licu mesta govori Vašim jezikom, što poznaje Vaše individualne potrebe i implementira specifične zahteve. Putem lokalne veze možemo reagovati brže i fleksibilnije. Vaše se porudžbine brzo obrađuju. Bilo da ste stolar ili arhitekta – u Frischeisovom izložbenom prostoru možete svoje kupce direktno na licu mesta oduševiti svojim konceptom.

To su naša obeležja:

  •    Na raspolaganju smo svojim kupcima.
  •    Pridajemo važnost kontinuitetu.
  •    Imamo široko rasprostranjeno skladište.
  •    Naša logistika je vrhunska.
  •    Fleksibilni smo.
  •    Pružamo sveobuhvatne informacije.
  •    Za sva pitanja tu su naši stručnjaci.

 

Korporativni video

Drvo je naš svet. To nije samo slogan, to je i stav. Kombinujemo vrednosti kao što su priroda, kvalitet, radost, poštovanje i rast.

O našim vrednostima i njihovom značenju možete saznati više u video snimku naše kompanije.