Obaveštenje - Ažuriranje online prodavnice

Poštovani kupci, 

Obaveštavamo Vas da se 05.03.2021. vrši ažuriranje naše online prodavnice u periodu od 16-18h.

Poručivanje preko online prodavnice  u tom periodu neće biti moguće.

 

Unapred zahvalni na razumevanju,

Vaš JAF tim 

 

JAF FURNIR &
REZANA GRAĐA

Svaki komad jedan unikat…

JAF FURNIR & REZANA GRAĐA

Svaki komad jedan unikat…

Furniri i Rezana građa

Svi furniri

J.u.A. Frischeis Srbija u svojoj ponudi na skladištu (Nova Pazova) ima u ponudi furnir od oko 70 vrsta drveta. Poseban akcenat se daje na klasiranje i cene furnira hrasta, furnira bukve, furnira jasena i furnira američkog oraha, koje na skladištu imamo u više klasa. Osim standardne debljine - furnir 0,6 mm raspoložive su i posebne debljine furnira kao npr. furnir debljine 0,9 mm, furnir debljine 1,4 mm i furnir debljine 2,5 mm. Takođe u ponudi su i Fineline furniri. To su prirodni furniri, posebnim metodama dorađivani i više puta oplemenjeni, koji daju kvalitetan fineline furnir uz pristupačne  cene furnira. Fineline furniri su dostupni u standardnim dimenzijama 2500/3500 mm x 640 mm.

Furniri se upotrebljavaju za furniranje medijapan ploče i furniranje iverice koji su osnovni materijali za izradu nameštaja, za furniranje vrata i na svim mestima gde do izražaja dolaze estetska svojstva drvene građe. Furniri su materijali koji uvek imaju  visoko mesto u opremanju enterijera, izradi kuhinje, za nameštaj po meri…  
Sa više od 65 skladišta širom Evrope i centralnim skladištem furnira u Austriji, J.u.A. Frischeis je trenutno najveći proizvođač furnira i ponuđač furnira u Evropi.

S obzirom na povoljan položaj firme, naše tržište predstavlja cela Srbija, pa tako svi naši furniri mogu biti u veoma kratkom roku dostavljeni u Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, ali i u ostale gradove na konkretan upit.

 

Rezana građa
Mnogo bolja situacija

Iza nas su decenije iskustva: grupa Frischeis već je više od 65 godina aktivna u međunarodnom poslovanju s rezanom građom. Zahvaljujući velikoj brizi i apsolutnom stručnom znanju naš tim stručnjaka ima savršen „nos“ za to koje je drvo primereno za naše kupce i odgovarajuću namenu. Kao kompletni dobavljač rezane građe Frischeis ima direktan pristup najvažnijim međunarodnim nabavnim tržištima: za Vas kupujemo u najboljim područjima rasta u Evropi i uvozimo rezanu građu vrhunskog kvaliteta od naših uspešnih partnera u prekomorskim zemljama.

Prisutni smo od samog početka
Frischeis je u Evropi lokalno organizovan tamo gde uspevaju veliki resursi drveta. Pratimo lanac isporuke od trupaca u šumi preko proizvodnje u pilanama, pa sve do prodaje. Kratko putovanje i kod rezane građe donosi uštede na troškovima, što se potom odražava na atraktivnim prodajnim cenama.

Naša specijalnost? Stručnjaci za drvo na najvišem nivou… 
Kompanija ćerka „J. F. Furnir“ u Brašovu/Rumunija obrađuje plemenito drvo iz najboljih evropskih područja rasta – što se može prepoznati na izvanrednom kvalitetu rumunskog hrasta, jasena, bukve, trešnje i javora. Osim parenja i tehničkog sušenja, proizvodimo rezanu građu specijalnih debljina i fiksnih dimenzija prema zahtevima kupaca. Portfolio grupe Frischeis kreće se od neobrađenih dasaka do drveta za terasu.

Posebno je za nas normalno
Uz jaku organizaciju i logistiku Frischeis garantuje brzu dostupnost sa skladišta u svim distribucionim centrima. Čak i kad naši kupci traže nešto posebno: nabavljamo drvo za više od stotinu posebnih namena – od drveta za muzičke instrumente do industrijskog asortimana, kao što su frize i letvice.


65 godina iskustva na tržištu i istinske kompetencije za drvo našim su klijentima od velike koristi…

J.F.Furnir

Putovanje furnira u digitalnoj web trgovini počinje u Rumuniji. Tačnije rečeno u Braşovu, evropskom eldoradu za listopadno drveće (hrast, bukva, jasen trešnja, američki orah…) i četinare (smrča, bor, ariš...): tamo Frischeis posluje od 2007. godine pod imenom „J. F. Furnir“ s vlastitom pilanom, fabrikom furnira i industrijskim delom za krojenje i spajanje furnira.

U skladištu od 10 000 m² lagerovani su trupci gotovo svih vrsta i kvaliteta drveta – većinom iz Evrope, ali i iz Afrike, Azije, Severne i Južne Amerike. Oko 30 000 kubnih metara drveta godišnje ovde se obrađuje za kupce prema njihovim zahtevima i porudžbinama.

Srž tehnike
Najsavremenija tehnika uređaja prisutna je u svim sektorima. Na početku svih proizvodnih postupaka u fabrici nalazi se visokoefikasna tračna testera Bongioanni („1600“). U nedavno instaliranoj termičkoj komori rezana građa se oplemenjuje visokim temperaturama, istovremenom redukcijom kiseonika i tako postaje otporna na vremenske uslove.

Kvalitetna tehnika i know-how
Izvanredna lokacija fabrike u šumovitoj Transilvaniji i oko 350 kvalifikovanih radnika apsolutni je plus. U Braşovu je i sedište „Univerziteta Transilvanija“ sa specijalnim smerom drvne tehnologije i drvnog dizajna. Dobar temelj kako bi se uvek mogao garantovati visok kvalitet proizvoda i usluga.

Katalozi furnira

Furniri standard
Prikaz raznih vrsta furnira u web katalogu od A do Ž.
Specijalni furnir
Izuzetni furniri na našem web katalogu, za posebne namene.

Centrala za furnir
Uvek Vama na raspolaganju

Oko osam miliona kvadratnih metara raznog furnira (Fineline-Euroveneer furnir, prirodni furnir, kameni-stone furnir) trajno se skladišti u centrali za furnir u Salzburgu. Osim standardne debljine furnir 0,6 mm raspoložive su, naravno, i brojne posebne debljine kao npr. furnir debljine 0,9 mm, furnir debljine 1,4 mm i furnir debljine 2,5 mm.

Savremene linije za sortiranje, kolorimetri i računarski sistem upravljanja robom garantuju našim kupcima visok kvalitet i precizne informacije o isporuci u Austriji i inostranstvu koje su dostupne u nekoliko sekundi.

Furniri od starog drveta

Podarite svojim prostorijama jedinstven karakter. Bilo da je to npr. rustični sjaj furnir hrast ili furnir jasen ili moderni naglasak furnir američki orah ili furnir tik – furniri od starog drveta privlače mnogobrojne poglede. Uverljivi su u sektoru vrata i podova kao i kod oblaganja, te celokupnom unutrašnjem dizajnu daju poseban šarm.

No, staro drvo ne sjaji samo kao furnir. Područje primene je vrlo raznovrsno i proteže se od greda i dekorativnih ploča do eksterijera. Potražite inspiraciju u našim proizvodima od starog drveta.

Usluga krojenja i spajanja furnira

Plemeniti furniri pokazuju poseban karakter drveta. Krojenj i spajanje pojedinačnih delova stoga zahteva posebnu majstorsku veštinu. Bilo za proizvodnju nameštaja, pojedinačne namene, kao što su konstrukcije ili dalja industrijska obrada, Frischeis Vam nudi spojene furnire izrađene po meri prema Vašim specifikacijama.

Krojenje i spajanje furnira
Bilo za proizvodnju nameštaja ili za svaku drugu primenu, Frischeis Vam prema Vašim željama i merama nudi spojene furnire.
CENOVNIK
Kliknite da preuzmete cenovnik u PDF formatu!

Dostava

Zahvaljujući organizovanoj i uigranoj dostavi naše je tržište cela Srbija, pa smo tako u mogućnosti da vam svu robu veoma brzo dostavimo u Beograd, Novi Sad, Suboticu, Zrenjanin, Vršac, Sremsku Mitrovicu, Niš, Leskovac, Vranje, Kragujevac, Čačak, Kraljevo, Užice, Novi Pazar, kao i u sva ostala mesta u Srbiji na konkretan upit.

Za sve detaljnije informacije kontaktirajte našu terensku prodaju:

Novi Beograd, Zemun, Batajnica, Stara i Nova Pazova, Inđija sa okolinom - Mladen Pištignjat  Tel: +381(0)63 551-995,
e-mail: mladen.pistignjat@jaf.rs

Beograd (zapadni deo), zapadna Srbija - Milan Ristić  Tel: +381 (0)63 551-694, e-mail: milan.ristic@jaf.rs

Beograd (istočni deo), Braničevski okrug i južni Banat - Bojan Vučetić   Tel: +381(0)63 551-264, e-mail: bojan.vucetic@jaf.rs

Vojvodina (osim južnog Banata) - Dušan Kuzman  Tel: +381(0)63 551-425, e-mail: dusan.kuzman@jaf.rs

Centralna i jugozapadna Srbija - Milisav Pejović  Tel: +381 (0)63 698-859, e-mail: milisav.pejovic@jaf.rs

Istočna i južna Srbija - Miodrag Tasić Tel: +381 (0) 63 554-753, e-mail: miodrag.tasic@jaf.rs

Upit za furnir

Koji proizvodi Vas zanimaju?
Vaši kontakt podaci
Please confirm that you are not a robot.